Coaching voor Ouders

Je kan mij bellen voor een gratis kennismakingsgesprek: 06-42439621

Gepke de Vries

Mijn passie voor mijn werk


Ik heb de opleiding Gezins- en kindercoach gevolgd bij Dreamchild.  Ik ben een coach die zich goed kan afstemmen op de ouder. Meerdere mensen hebben mij vertelt dat ik rust uitstraal tijdens het coachen. Ik vind het heerlijk om samen met jou te zoeken naar datgene wat jij nodig bent. Ik hou van een uitdaging en voel een grote passie voor mijn werk.

Mijn passie wordt gevoed doordat ik mij gedreven voel om samen een betere wereld te scheppen waarin wij en onze kinderen kunnen leven op de manier die het beste bij ons past en waarbij wij ons ware potentiëel kunnen ontplooïen. Uit ervaring weet ik dat een betere wereld begint bij jezelf en daarom wil ik graag mijn kennis, ervaring en inzichten geven. Ik wil jou als ouder heel graag helpen want ik weet dat wanneer het goed met jou gaat, het ook goed gaat je kind. Een kind grootbrengen is best een uitdaging en daarom vind ik het heel belangrijk dat jij lekker in je vel zit, je ontspannen voelt en een goede balans ervaart. In ieders leven gebeuren er wel dingen die je uitdagen maar wanneer je een goede basis hebt, ben je in staat om hier op een goede manier mee om te gaan. Soms lukt dat niet en dan ben ik er om je te helpen. Verder help ik je graag om erachter te komen wat voor jou een goede manier van grootbrengen is. Wat voor ouder ben jij eigenlijk en hoe wil jij graag je kind grootbrengen? Wat werkt voor jou en wat niet. Wat heeft jouw kind nodig? Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat je volledig staat achter wat je doet. Ik ervaar heel veel vreugde om ouders te helpen want ik weet dat ik ook meteen het kind heb geholpen terwijl hij/zij dan gewoon lekker kind mag zijn. Ik vind het zo prachtig om te zien hoe een kind zijn of haar volle potentiëel kan ontplooien en daar wil ik graag aan bijdragen.

Ik heb voor De Vlinder Coaching gekozen omdat vlinders mij inspireren. Een vlinder heeft al verschillende transformaties ondergaan voordat hij een vlinder is geworden. Aan een rups kun je nog niet zien wat voor vlinder het later gaat worden.
Zo is het ook met onze kinderen, het potentieel van de volwassene is al in hen aanwezig. Zij groeien uit tot diegene die zij in wezen al zijn, ook al zien wij dat nog niet. Het grootbrengen is de taak van de ouders waarbij zij hun kinderen zo begeleiden dat zij zich kunnen ontwikkelen tot de volwassene die zij in wezen al zijn.