Coaching voor Ouders

Je kan mij bellen voor een gratis kennismakingsgesprek: 06-42439621

Coaching voor Ouders

Waar loop jij tegenaan in de opvoeding van jouw kind


Ik werk als gezins- en kindercoach omdat ik met name ouders wil helpen bij het grootbrengen van hun kinderen. Uit ervaring weet ik dat dit een flinke taak is waarin je tegen allerlei uitdagende situaties en gedrag kunt aanlopen.Dat je tegen allerlei situaties aanloopt die jij als vervelend ervaart kan verschillende Oorzaken hebben. Ik vertrouw erop dat jij de beste ouder bent voor jouw kind maar ik besef ook dat jij dat soms zelf niet zo ervaart en je moeite hebt met het gedrag van je kind omdat je het niet begrijpt. Misschien valt het ouderschap je zwaar en ben je vooral aan het doorgaan en ontbreekt de tijd voor jezelf en je kind of heb je moeite om alle ballen in de lucht te houden. Wat het ook is, ik wil jou graag helpen door te onderzoeken wat de oorzaak is en om samen te vinden wat jij nodig bent om je gezin zo te leiden dat jullie het samen goed hebben.

Mijn missie is om jou als ouder te ondersteunen want ik ben er van overtuigd dat wanneer het goed gaat met jou, het ook goed gaat met je kind.  Ik kijk graag samen met jou naar je de specifieke zaken waar jij tegenaan loopt. Je hebt meer in huis dan je denkt en ik wil je inspireren om nieuwe inzichten en manieren te vinden die werken voor jou en voor je kind. Zodat jij vanuit liefde, ontspanning en vertrouwen je kind kunt grootbrengen.

Ik richt mij voornamelijk op aanstaande en jonge ouders want alle begin is vaak moeilijk omdat je ervaring mist en wanneer je kind klein is kan het nog niet zo goed alles duidelijk maken. Ook liggen er veel kansen voor jou als ouder om een goede basis te creëren en ik vind het heerlijk om je hierbij te helpen.